HTC U11 Plus vs OnePlus 5T, vår jämförelse (foton och videor)

Note: We hope you enjoy reading this article: HTC U11 Plus vs OnePlus 5T, vår jämförelse (foton och videor)

Många av er har frågat oss detta i vår Facebook-grupp. Vi pratar om jämförelsen mellan de nyaste HTC U11+ och den OnePlus 5Ttvå toppar i Android-sortimentet i slutet av 2017 och början av 2018. De två smartphones har fördelen att erbjuda mycket i förhållande till deras lanseringspris, och därmed sätta resten av konkurrenterna i svårigheter i en viss mening.

Men skillnaderna mellan dessa två smartphones är många: HTC U11+ till exempel är den vattentät, har ett större batteri och minnesexpansion. Kamerorna har inte heller mycket gemensamt, om inte bra kvalitet i nivå med andra toppklasser. Skillnaderna ses mer i svagt ljus där OnePlus 5T visar sidan, trots sin specialiserade och utrustade kamera Intelligent Pixel-teknik. Den andra kameran låter honom dock ta bilder i porträttläge, vilket inte är en liten sak. Däremot använder U11 + de 4 mikrofonerna för att göra filmer för videor med 360° ljud och ljudzoom.

DATABLAD: HTC U11 + vs OnePlus 5T

Vi gjorde sedan en prestandajämförelse mellan de två smartphones där båda kom ut bra. Till sist kommenterade vi skillnaderna mellan mjukvaran, inte många men ganska intressanta eftersom det är två system som nästan är i lager. Priserna gör då de två smarttelefonerna intressanta och här hittar vi en gemensam poäng: du kan bara köpa dem i den officiella butiken (åtminstone i Italien) och det är svårt för dem att gå ner i pris.

Relaterade artiklar

Back to top button