HTC U11 Plus väntar: händelsen den 2 november kommer att se lillebror U11 Life som huvudperson

Note: We hope you enjoy reading this article: HTC U11 Plus väntar: händelsen den 2 november kommer att se lillebror U11 Life som huvudperson

Motorder för presentationen av HTC U11 Plus. Den nya toppen av det taiwanesiska företagets sortiment – förmodligen den första med design gränslös – Det antogs att det skulle kunna avslöjas för världen under ett evenemang som HTC satte i Taipei, nästa 2 november. Istället det blir inte såeller det är åtminstone vad den alltid pålitliga säger @evleaks.

Kvällens huvudperson borde istället vara U11 Life, the medium räckvidd av HTC, som har ryktats i flera månader nu och som skulle kunna landa i USA även i Android One-versionen – avskjuta Xiaomi Mi A1 från tronen av den mest värdefulla Android One-enheten vad gäller konstruktion och tekniska specifikationer.

När vi gav dig nyheten om det nya HTC-evenemanget hade vi lämnat dörren öppen för möjligheten att U11 Livet kan dyka upp på scenen i Taipei och punktligt kan rädslorna (eller förhoppningarna, beroende på synvinkel) uppstå.

Hur som helst, med tanke på det kontinuerliga flödet av nyheter om U11 Plus, väntan på den nya toppen av sortimentet från HTC det borde inte vara mycket än.

Relaterade artiklar

Back to top button