HTC U11 Plus borde vara företagets första gränslösa: här är den första och saftiga informationen

Note: We hope you enjoy reading this article: HTC U11 Plus borde vara företagets första gränslösa: här är den första och saftiga informationen

Baserat på uttalanden från en HTC-chef rapporterad av FrAndroid, HTC Ocean Masterkodnamn (redan hört) på vad som borde kallas HTC U11 Plusborde vara en ny topp i sortimentet som kommer till november. Den första “gränslösa” i HTC:s historia.

Grunden på vilken denna smartphone utvecklades är uppenbarligen HTC U11. Alltid därför med Snapdragon 835, 4 eller 6 GB RAM, 64 / 128 GB UFS 2.1-lagringkamera från 12 megapixlar på baksidan och från 8 megapixlar främre. Och alltid med Edge Sensede “klämbara” sidorna.

Det som förändras är displayen och därmed designen. HTC skulle ha valt en 5,99 tum QHD+ producerad av JDI, som vi redan skymtat. Bildförhållandet är det allt vanligare 18:9, eller 2:1 om du föredrar det, med en upplösning på 1 440 x 2 880 pixlar. Tyvärr har vi inga bilder att visa dig, också för att den första HTC utan svarta fält är ett evenemang. (skämt, va! – Redaktörens anmärkning)

Uppvisar alltid även certifieringen IP68 av ogenomtränglighet, och alltid frånvarande ljuduttagersatt av Type-C-porten med adapter.

Utöver denna modell ska den första även komma i november Android One av företaget: HTC U11 Lifesom vi redan hade pratat om i en tidigare artikel.

Slutligen, men detta bör vi verkligen se det för att tro det, det verkar som att HTC har planer på att justera priserna nedåt av sin framtida topp i sortimentet. Men faktiskt, låt oss göra S. Thomas i det här fallet, utan någon ironi.

Relaterade artiklar

Back to top button