HTC U11 Plus är vackert gnistrande i renderingarna gjorda av @OnLeaks (foton och videor)

Note: We hope you enjoy reading this article: HTC U11 Plus är vackert gnistrande i renderingarna gjorda av @OnLeaks (foton och videor)

Lanseringen av HTC U11+namn som aldrig har bekräftats av företaget, men nu gett tillräckligt för givet (+ o Plus vad ska man säga om man vill). Så låt oss ta reda på hur nästa taiwanesiska topp i sortimentet kommer att göras, tack vare rekonstruktionen av den vanligtvis pålitliga @OnLeaks. Som varje gång påminner vi dig om att dess renderingar i allmänhet är tillförlitliga, men du bör inte förlita dig för mycket på finishen och färgerna, som bara har “gissat”, eftersom bilderna är baserade på CAD-scheman.

HTC U11 + bör vara en 6 tum QHD+, som mäter cirka 158,2 x 74,6 x 9,1-8,5 mm (toppen är tydligen tjockare än botten på baksidan). HTC sätter sig sedan på tåget av skärmar i 18:9, men inte på de två bakre kamerorna. Sensorerna ska i själva verket vara 12 megapixel på baksidan och 8 megapixlar fram.

Ljudjacket, som redan saknades i HTC U11, kom inte, och därför förväntade vi oss inte.

Andra hypotetiska specifikationer rapporterar det Snapdragon 835, 4/6 GB RAM, 64/128 GB lagring och ett batteri från ben 4 000 mAh.

Rent estetiskt är likheten med HTC U11 uppenbar, men det ska bli intressant att lägga dem sida vid sida framför dig, för att se effekten som den nya “förlängda” och “kantlösa” skärmen kommer att ha, alla termer ska tas som en lite med fjädrarna, åtminstone för nu. Inget mer prat, dock och utrymme för renderingarna i fråga.

Relaterade artiklar

Back to top button