HTC U11 + officiell: den billigaste toppen av sortimentet 2017 är från HTC! Skulle du någonsin ha sagt det? (Foto och video)

Note: We hope you enjoy reading this article: HTC U11 + officiell: den billigaste toppen av sortimentet 2017 är från HTC! Skulle du någonsin ha sagt det? (Foto och video)

HTC U11+ placerar den med rätta högst upp på listan över de mest intressanta smartphones för tillfället. Faktum är att den lyckas kombinera höga specifikationer och “låga” priser. Åtminstone jämfört med den senaste toppen av sortimentet av Android-tävlingen, och mer. Så låt oss börja från dess tekniska datablad, som ser små förändringar jämfört med HTC U11.

HTC U11+ utlovar en 30% ökning av autonomin jämfört med U11. Men inte bara. Skärmen i 18:9 med stöd HDR10 det borde göra bilderna mer levande och ögat catchy.

Synd att vi inte kan prata om gränslös, sett utrymmet ovanför och under skärmen. Å andra sidan har HTC försökt förenkla användningen med en hand, till exempel genom att låta dig svepa upp och ner var som helst på skärmen för att komma åt applikationslådan eller aviseringar.

På mjukvarusidan hittar vi Edge Launchersom låter dig komma åt aviseringar och applikationer med en hand, och Edge Sense, som vi redan känner till från HTC U11, som låter dig starta kameran eller röstassistenten (stöds Google Assistant), eller vilken app du vill.

Huvudkameran förblir singelsensor, men HTC säger att den är bättre än HTC U11, antyder DxOMark, men utan att avslöja hans nya poäng. Vi vet att det finnsfasdetekterande autofokus och även denAkustiskt fokusför uppslukande 360° ljud.

Den främre kameran sjunker från 8 megapixlar, men den innehåller tekniken HDR Boost finns även i huvudrummet, för foton med ett bredare dynamiskt omfång även i selfies.

De USonic hörlurarmed aktiv brusreducering och “ear mapping”, och utjämning Bomljud, 30 % kraftfullare än HTC U11. Där ligger den också kvar IP68-certifieringsom garanterar smartphonens vattentäthet (tålig mot damm, stänk och vatten upp till 1,5 meters djup i sötvatten i upp till 30 minuter).

Och slutligen, hedersomnämnande för att lansera med Oreonågot som aldrig är för uppenbart.

HTC U11+ kommer att förbeställas i Italien på den officiella hemsidan från 20 november i versionen 6GB / 128GB till priset av 799 € i färgen Ceramic Black. Det är en hög siffra, men fortfarande lägre än Galaxy Note 8, LG V30 (förmodligen), Mate 10 Pro, Pixel 2 XL, och låt oss inte ens prata om iPhone X!

Tyvärr vet vi inte om versionen Genomskinlig svart, utrustad med en något genomskinlig baksida, kommer att anlända till Italien. Vi kommer att hålla dig uppdaterad, som alltid, om utvecklingen av denna “ekonomiska” topp i sortimentet.

Relaterade artiklar

Back to top button