HTC U11 Life sett på nära håll: nya bilder och rykten om det europeiska priset (foton)

Note: We hope you enjoy reading this article: HTC U11 Life sett på nära håll: nya bilder och rykten om det europeiska priset (foton)

Även om den äldre brodern i Plus-versionen har stulit showen mer och mer de senaste veckorna, slutar inte pratas om nya HTC U11 Life. I väntan på den officiella presentationen har de avslöjats nya bilder och rykten på kontot av den första Android One av det taiwanesiska företaget, med en ny nyhet också när det gäller priset i Europa.

De nya renderingarna som läckt ut under de senaste timmarna visar enheten in färger Safirblå Och Briljant svartsom tillsammans med versionen Is Vit utgör hela den kromatiska katalogen som borde finnas tillgänglig vid lanseringen.

De design är vad som förväntades av ryktena: mjuka och väsentliga linjer, en front med kanter ganska tjock – med en knapp i botten – och en enda bakre kamera, något utstickande.

En viktig bekräftelse är att på kamerorna, både från 16 MPsom de borde ha bländare f / 2.0 både på framsidan och på baksidan.

Angående pris på den europeiska marknaden, å andra sidan, anger de första källorna en prislista satt till 369 € för varianten med minnesklipp från 3/32 GB.

Kostnaden för 4/64 GB-versionen är ännu inte känd, vilket lätt kan överstiga 400 €.

Förmodligen kommer nya HTC U11 Life presenteras tillsammans med U11 Plus i händelse av nästa 2 november, så det blir inte mycket att vänta på. Med tanke på specifikationerna och Android One-systemet, kan vi förvänta oss ett pris som det som nämns?

Relaterade artiklar

Back to top button