HTC U11 life officiell, Android One i en värdefull kropp (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: HTC U11 life officiell, Android One i en värdefull kropp (foto)

Det var länge sedan vi pratade om HTC U11 liv och äntligen är det dags att ta reda på vad denna mellanklass med ett definitivt viktigt namn kommer att ha i beredskap för oss, ärvt från U11, en av de bästa Android-smarttelefonerna 2017.

Det som märks är först och främst det faktum att det inte finns några väsentliga skillnader i designen som förblir nästan oförändrad med sin glasbaksida som reflekterar ljuset på ett spektakulärt sätt vilket gör att det delvis ser ut som en spegel. Placeringen av de fysiska nycklarna (räfflade tändningen) och fingeravtrycksläsarens placering på framsidan förblir oförändrad. Uppenbarligen ändras måtten, eftersom denna smartphone är utrustad med en 5,2 tums Full HD. Det är därför en mer kompakt version av toppen av sortimentet, som har en skärm i klassiskt format, till skillnad från nya HTC U11+.

 • Skärm: 5,2 tum full HD Super LCD (1 080 x 1 920 pixlar) med Gorilla Glass
 • CPU: Snapdragon 630 med Adreno 508 GPU
 • Bagge: 3 GB
 • Internminne: 64 GB expanderbar (med microSD upp till 2 TB)
 • Backkamera: 16 megapixel f / 2.0 med PDAF och LED-blixt
 • Fram kamera: 16 megapixel f / 2.0
 • Anslutningsmöjligheter: dubbla nano-SIM, LTE 300 Mbps, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 5.0, GPS/GLONASS, USB 2.0 Type-C
 • Batteri: 2 600 mAh
 • Mått: 149,09 x 72,9 x 8,1 mm
 • Vikt: 142 gram
 • OS: Android 8.0 Oreo – Android One

HTC U11 liv (ja, med ett gement “l”) kommer att lanseras på marknaden redan uppdaterad till Android 8.0 Oreo-version och kommer att behålla nästan alla speciella funktioner i toppen av sortimentet, med början med Edge Sense som gör det möjligt att med en “klämning” av kroppen starta Google Assistant eller vilken annan applikation som helst. Du kan programmera om den här funktionen för speciella åtgärder som att starta kameran och ta en bild eller tända ficklampan.

Hörlurarna kommer fortfarande att finnas i kartongen HTC USonic, som kommer att ge aktiv brusreducering och tack vare ekolodsteknik kommer att skanna ditt öra för att ge perfekt ljud för vår kropp, precis som det gjorde med HTC U11. Ljudet är sedan certifierat för 24-bitars hög kvalitet. Smarttelefonen är då certifierad för motståndskraft mot vatten och damm enligt IP67-standarden.

Huvudkameran är utrustad med PDAF och HDR Boost, teknologi som även tillämpas på den främre Ultrapixelkameran.

Den kan spela in video i 4K med en teknik som kallas Temporal Noise Reduction som använder föregående och nästa bildrutor för att “hitta” oönskat brus och eliminera det.

Det är inte marginellt att vara en smartphone Android One som då kommer att få ett stort antal Android-uppdateringar och snabbare än icke-Android One-smarttelefoner.

HTC U11 liv finns att förbeställa från och med idag i den enda varianten 3 GB RAM och 64 GB i Sapphire Blue färg till priset av 395 €lite högre än andra Android One-lösningar, men fortfarande innehöll för att vara en mellanklass smartphone från HTC.

Relaterade artiklar

Back to top button