HTC U11 + i kampanj på den officiella webbplatsen för 699 €, vilket kan bli 629 € (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: HTC U11 + i kampanj på den officiella webbplatsen för 699 €, vilket kan bli 629 € (foto)

HTC U11 + är den senaste toppen i sortimentet som presenteras av det taiwanesiska företaget (kanske för en liten stund), som officiellt kom till vår marknad först i januari förra året, med relaterade förseningar i förhållande till den officiella webbplatsen. Idag ger vi dig dockerbjudande lanserad av HTC och erbjuder U11 + a 699 € istället för de ursprungliga 799 €.

Utbudet kan bli ännu mer girig prenumerera på HTC Club: Medlemmar kommer att ha möjlighet att köpa HTC U11 + a 629 €, med 170 € rabatt på introduktionspriset. L’registrerar dig klubben är verkligen inom allas räckhåll: gå bara till den här adressen och registrera dig med en personlig e-postadress. När du har loggat in på den officiella webbplatsen med dina HTC Club-uppgifter kommer du att ha möjlighet att köpa de enheter som säljs på den rabatterade officiella webbplatsen för 10 %.

Kampanjen hänvisar, som du också kan se av bilden i Galleritill HTC U11+ i färg Keramisk svart och minne klippt från 128 GB.

Relaterade artiklar

Back to top button