HTC U11 EYEs kommer snart, och under tiden finns HTC Smart-skärmen redan på Play Store (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: HTC U11 EYEs kommer snart, och under tiden finns HTC Smart-skärmen redan på Play Store (video)

De mest uppmärksamma läsarna kommer ihåg HTC Harmony, en hypotetisk framtida smartphone från det taiwanesiska företaget som vi pratade om för några månader sedan. Enligt dåvarande uppgifter är det en 6 tum med 4 GB RAM och 64 GB internminne.

För att bekräfta dess existens kommer nu en tweet från den välkände Evan Blassenligt vilken denna Harmony kommer att marknadsföras under namnet HTC U11 EY Ex, och fortsätter därmed att mata U11-familjen, med ett suffix som kommer från det förflutna (minns du Desire EYE?). I alla fall, bortsett från namn, har vi inget hypotetiskt lanseringsdatum eller ytterligare tekniska detaljer, men med tanke på att vi är i början av december och att Harmony skulle släppas i slutet av året borde det inte vara länge nu.

Samtidigt har HTC släppt sin version av Ambient displayvilket är en app att göra alltid på skärmen av HTC U11+med information som klocka, aviseringar, batteri osv.

På engelska heter det HTC Smart displaymen på italienska har det översatts som HTC smart skärm (nej, det är inte ett fel, du ser att det inte fanns något utrymme att skriva “visa”). En annan kuriosa: namnet på detta paket är Slumrasom Androids energisparläge, men i grund och botten är det bara en slump.

Till sist avslutar vi med en video-publicerad igår, vilket illustrerar mer allmäntkant launcher av HTC U11 +, smartphone som vi blir allt mer nyfikna på att lugnt kunna granska, även med tanke på den kontinuerliga kitslig från HTC.

Relaterade artiklar

Back to top button