HTC U Ultra med safirglas snart i Europa: det kommer att kosta mer än S8!

Note: We hope you enjoy reading this article: HTC U Ultra med safirglas snart i Europa: det kommer att kosta mer än S8!

Kommer du ihåg specialversionen av HTC U Ultra med skärmskyddad av safirglas, lanserades i Taiwan för några veckor sedan? Här, baserat på vad som rapporterats av Winfuture.desnart får vi se det även i Europa.

För att vara mer exakt förväntas denna specialutgåva av HTC U Ultra att finnas till försäljning i Tyskland från nästa 18 apriltill ett mycket högre pris än den vanliga modellen: ja 849 €vilket lite får oss att frukta för framtidens HTC U, desto mer med tanke på att HTC U Ultra i Tyskland kostar 699 €, så ökningen är långt över 150 €.

Det måste sägas att, förutom safirglaset, den internminne har fördubblats, övergår till 128 GBvilket mer motiverar prisökningen, men vi är i alla fall på full “ultra top”-territorium, för en modell som inte är tekniskt lika avancerad som andra.

HTC meddelade i går sin återkomst till den italienska marknaden, men för närvarande har vi ingen bekräftelse på en landning av denna variant av HTC U Ultra i vår del (det verkar istället bekräftat sin ankomst till Schweiz).

Vi kommer att uppdatera artikeln om det kommer några nyheter om det.

Relaterade artiklar

Back to top button