HTC U Play kommer att ha 5,2-tumsskärm och kommer den 12 januari med U Ultra och X10

Note: We hope you enjoy reading this article: HTC U Play kommer att ha 5,2-tumsskärm och kommer den 12 januari med U Ultra och X10

Stora manövrar på HTC inför början av 2017. De senaste veckorna har det pratats mycket om evenemanget den 12 januari där tre nya enheter från det taiwanesiska företaget kommer att presenteras, med kodnamn HTC Alpine, HTC Ocean Note Och HTC E66.

Efter hand kom även de kommersiella namnen på smartphones ut: det verkar som att Ocean Note borde heta HTC U Ultramedan namnet på E66 skulle vara HTC X10. Saknas, åtminstone hittills, var namnet på den alpina modellen, men ett nytt rykte spekulerar i att det kan vara HTC U Play.

Läckan avslöjar också ytterligare detaljer om det nya sortimentet. U Ultra skulle vara en 6-tums phabletmen utan ljudjack. Den nya U Play, å andra sidan, borde ha en 5,2-tums skärmyngre bror till Ultra, även den utan 3,5 mm ljudkontakt.

Vi vet redan tillräckligt om X10, och det borde vara en medium räckvidd inte alltför långt från företagets tidigare modeller.

Vid denna tidpunkt är alla strålkastare fokuserade på händelsen den 12 januari, som äntligen kommer att avslöja alla detaljer i detalj hemligheter av de nya HTC-smarttelefonerna. Väntar du på dem?

Relaterade artiklar

Back to top button