HTC tillkännager Exodus, den första blockchain-telefonen, men du får vänta på den

Note: We hope you enjoy reading this article: HTC tillkännager Exodus, den första blockchain-telefonen, men du får vänta på den

Det är dags för EXODUS, den första blockchain-drivna telefonen att återta kontrollen över integritet och personlig data

HTC tillkännager samarbete med Cryptokitties för att exklusivt distribuera populära NFT-spel (non fungible token) på sina mobila enheter

HTC samarbetar också med Animoca och Bitmark för att påskynda konstruktionen och distributionen av digitala originalprodukter på Blockchain

Hongkong, 11 juli 2018 – HTC, en ledare inom innovation för mobila enheter, är återigen en pionjär inom ny teknik och inleder det tredje kvartalet med att förebåda ankomsten på marknaden av världens första blockchain-baserade telefon: HTC Exodus.

Nuvarande upphovsrätts- och integritetslagar tillhör en svunnen tid. Med HTC Exodus har tiden kommit då människor kan återta kontrollen över sin identitet och personliga data.

Med syftet att utöka blockchain-ekosystemet skapade HTC världens första telefon fokuserad på decentraliserade applikationer och säkerhet. HTC Exodus, som inkluderar en säker kylförvaringsplånbok, är nu verklighet.

“I den nya tiden av internet är människor generellt sett mer medvetna om värdet av deras data, vilket är ett perfekt tillfälle att låta användare återfå sin digitala identitet. HTC Exodus är en ny utgångspunkt eftersom det är en ännu mer personlig telefon där all data relaterad till användaren som använder den kommer från. Det är spännande att vara den första att erbjuda möjligheten att decentralisera Internet och omforma det för den samtida användaren, säger han. Phil Chen, HTC:s Chief Crypto Officer.

Tillkomsten av Bitcoin och Ethereum-nätverket banade väg för idén om “digital brist” och icke-fungibla tokens (NFT). Idag har HTC samarbetat med världens första och mest populära NFT-spel på blockchain, Cryptokitties, för sin exklusiva distribution på utvalda HTC-enheter, med början på HTC U12+. Detta är bara det första viktiga steget i att skapa en plattform och distributionskanal för kreativa som gör unika digitala produkter. Smartphones är de mest populära mobila enheterna i historien för användning av digitala varor och för utveckling av potentialen för dApps (decentraliserade appar) och av denna anledning kommer de med nödvändighet att bli deras huvuddistributör.

Partnerskapet med Cryptokitties representerar den inledande fasen av uppbyggnaden av en icke-fungibel marknadsplats och en appbutik för kryptospel.

“Vi förstår potentialen i digital brist och dess unika karaktär. Med Exodus siktar HTC på att vara den ledande blockchain-tillgångsmarknaden. Vi är här för att bjuda in alla utvecklare att distribuera sina blockchain- och NFT-baserade spel genom våra produkter. Vi tror att ett paradigmskifte äger rum och vågorna tippar tillbaka i riktning mot äganderätt och innehållsvärde, sa han. Phil Chen.

HTC tillkännager också två progressiva partnerskap: med Animoca, distributör av Cryptokitties, och med Bitmark, ett digitalt fastighetsprojekt baserat på kryptografi.

För att få alla förhandstittar och mer information om HTC Exodus, besök webbplatsen – htcexodus.com. Mer information om specifikationerna kommer att släppas under de kommande månaderna.

Relaterade artiklar

Back to top button