HTC “tillbaka till framtiden”: ny smartphone med dual-cam kommer 2018

Note: We hope you enjoy reading this article: HTC “tillbaka till framtiden”: ny smartphone med dual-cam kommer 2018

Det kommer inte att vara många som kommer att kunna minnas HTC EVO 3D – som du kan hitta en bild på ovan -, en enhet som nu nästan kan betraktas som ett arkeologiskt fynd, med tanke på att den släpptes i fjärran – tekniskt sett – 2011. Huvudfunktionen hos denna smartphone var a dubbel kamera på baksidan, nästan science fiction under de åren, vilket gjorde att du kunde ta stereoskopiska bilder – därav “3D” i namnet – synlig i tredimensionell version på enhetens skärm.

Den här tekniken bröt aldrig riktigt in i användarnas hjärtan, men vi vet hur ombytlig fansens själ är, och idag gör den det dubbelkamera de är mycket använda komponenter på enheter av alla märken och i alla prisklasser.

Det konstiga är att HTC inte längre har det provade ett dubbelkamerasystem på deras senaste smartphones. Eller det är åtminstone vad som har hänt hittills, men situationen kommer definitivt att förändras för produkterna som kommer nästa år.

Under presentationen av den nya HTC U11 +, presidenten Chialin Chang meddelade att hans företag kommer att göra en smartphone med dubbla kamera 2018. En riktig “tillbaka till framtiden”, när den här typen av system äntligen blivit populära.

Chang avslöjade att HTC planerar att lansera på marknaden bara 5 eller 6 modeller under 2018, och nästan alla av dem kommer att vara avsedda för högt ansikte. För detta är den mest troliga hypotesen att produkten med dubbla kammar kan vara en av övre delen av intervallet årets, även om det för närvarande inte finns någon information om det.

Relaterade artiklar

Back to top button