HTC skulle kunna ge efter för ögonblickets mode: U12 Life borde ha snäppet

Note: We hope you enjoy reading this article: HTC skulle kunna ge efter för ögonblickets mode: U12 Life borde ha snäppet

Om du hoppades att åtminstone HTC hade räddat sig från det vilda modet hack iPhone X-stil, gör dig redo för det värsta. Enligt den välkände läckaren Evan Blass – mer känd som @evleaks – även det taiwanesiska företaget skulle kunna lansera en ny modell på marknaden med den karakteristiska övre skärningen på displayen.

Smarttelefonen i fråga skulle vara HTC U12 Lifeen del av serien redan känd i nyheterna för några rykten som har dykt upp under de senaste månaderna, där det dock aldrig har nämnts konkret om notch.

Blass konstaterar att det som väntat ska vara en modell av mellanklassäven om de ännu inte har avslöjats Tekniska specifikationer eller särskilda egenskaper.

Utgivningen av nya Huawei P20 Lite kan ha fått HTC att tänka om designen av U12 Livetväljer att integrera ett hack för att slåss på lika villkor med konkurrens? Svårt att säga nu, men vi kommer att vara mycket uppmärksamma på nyheterna som kommer under de kommande veckorna för att förstå om de goda händelserna återigen har sett oss långa.

Relaterade artiklar

Back to top button