HTC presenterar en begränsad upplaga av One (M8) tillägnad Champions League (bilder)

Milano, 16 september 2014 – HTC, världsledande inom mobil design och innovation, avtäcker idag specialutgåvan av den första smarttelefonen tillägnad UEFA Champions League, för att fira racet till finalen i Berlin 2015. HTC:s design, UEFA Champions League utgåvan av den prisbelönta HTC One (M8)-smarttelefonen har den distinkta UEFA Champions League-troféprofilen ingraverad på aluminiummonokoket.

HTC One (M8) UEFA Champions League specialutgåva visar upp all HTC:s uppmärksamhet på detaljer när det gäller design och konstruktion; är idealisk för fotbollsfans som har en passion för prestanda både på planen och på sin smartphone.

Utrustad med en 5″ högupplöst skärm och insvept i en smal kropp i borstad aluminium som klarar de mest spända matcherna eller de vildaste målfirandet, är “smartphone-hyllningen” för UEFA Champions League ett måste för alla fotbollsfans.

HTC UEFA Champions League Trophy-smarttelefonen är byggd för effektivitet och formad för fotboll. Med unika funktioner, inklusive Motion Launch ™, som känner av din position och rörelse, HTC BoomSound ™, som levererar oöverträffat klart och omslutande ljud, och fantastiska fotofunktioner, förbättrar HTC One (M8) Special Edition användarupplevelsen för fans som älskar sport, vilket gör den till en oumbärlig följeslagare under den här säsongen av UEFA Champions League.

Dessutom, med HTC:s nya Duo-kamera med UltraPixel™-sensor, som tar fantastiska bilder i alla typer av ljus, kommer fansen inte att missa ett ögonblick av action.

Stilen på HTC UEFA Champions League Trophy-smarttelefonen matchar perfekt med innehållet i HTC Football Feed, Android-appen som erbjuder alla nyheter, uppdateringar i realtid, statistik, insikter och exklusiva upplevelser från varje match i UEFA Champions League och UEFA Europa League .

För mer information, besök www.htc.com och ladda ner HTC Football Feed på Google Play.

Relaterade artiklar

Back to top button