HTC One X9 visar sin ursprungliga design i en serie detaljerade bilder (foton)

Note: We hope you enjoy reading this article: HTC One X9 visar sin ursprungliga design i en serie detaljerade bilder (foton)

Efter bilderna som cirkulerade av det kinesiska certifieringsorganet TENAA för en tid sedan, HTC One X9 visas nu i en ny ganska komplett uppsättning bilder, som porträtterar smarttelefonen från alla vinklar, inklusive detaljer.

Svårt den här gången att prata om “inspiration från iPhone”, med tanke på att designen av X9 har olika element som man kan säga att man har sett någon annanstans, men vem har inte dem?

LÄS ÄVEN: Rykten om lanseringsdatum för nästa Sony, Samsung, LG, HTC och Microsoft

Innan vi lämnar er till renderingarna i fråga påminner vi om att HTC One X9 väntas nästa år, och att det enligt vad som rapporterats av TENAA ska vara en 5,5 tum IPS full HD, med processor 2,2 GHz octa-core, 2 GB av Bagge16 GB av minne intern expanderbar, kamera 13 megapixel huvudkamera och 5 främre kamera batteri är en generös 3 000 mAh, medan storlek är 153,2 × 75,9 × 7,99 mm, för en vikt på 174 gram.

Uppenbarligen för alla officiella detaljer kommer vi att behöva vänta på lanseringsögonblicket, men bilden verkar ganska komplett och skildrar en medium-high-end smartphone med vilken HTC kommer att vilja säga sitt under de första månaderna av det nya året .

Relaterade artiklar

Back to top button