HTC One X, vår MWC 2012 förhandsvisning

Note: We hope you enjoy reading this article: HTC One X, vår MWC 2012 förhandsvisning

HTC One X: den nya HTC-supertelefonen för med sig banbrytande hårdvarufunktioner i kombination med designen som alltid har utmärkt det koreanska husets smartphones. Låt oss först göra en kort sammanfattning av hårdvarufunktioner i HTC One X: Nvidia Tegra 3 CPU fyrkärnig, 1 GB från DDR2 RAM, visa från 4,7 tum Super LCD 2 vid 720p (upplösning 1280×720), 8 MPx bakre kamera med f/2.0 och 1080p videoinspelning. Operativsystemet är Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich anpassad av HTC med den senaste versionen av det proprietära Sense-gränssnittet. HTC One X har 32 GB internminne som inte är utbyggbart; även batteriet är inte borttagbart och enheten kommer endast att vara kompatibel med mikro-SIM (påminner dig om något?).

Det som verkligen slog oss mest är därextrem lätthet hos enheten: så snart som 130 g som, för en visning av 4,7 tum, det är säkert lite. Den raffinerade designen, den mycket ljusa och detaljerade displayen och den låga vikten motiverar därför delvis enhetens pris (Expansys har den i förbeställning för 599 €).

Hela tiden till förmån av HTC One X måste du erkänna att arbetet gjort på kameraapplikationen det är verkligen anmärkningsvärt. Det måste sägas att programvaran som föreslås för användare med Glass sandwich det var redan ett steg framåt i sig men HTC har utvecklat och implementerat några anmärkningsvärda förändringar. En av de mest relevanta är verkligen möjligheten till ta upp till 99 bilder i följd för att sedan lugnt avgöra vilka som är de mest förtjänta (om du till exempel deltar i ett fyrverkeri räcker det med att rikta smarttelefonen mot himlen, trycka på och sedan bestämma vilka bilder som ska bevaras). vidare under videoinspelning det är möjligt att snabbt ta fotobilder som sparas i ditt galleri precis under inspelningen (det här alternativet finns även med ICS-lager).

Mjukvaran “Bilsats“, applikationen dedikerad till navigeringsfunktioner, har genomgått en grafisk omstyling, med bidrag från några anmärkningsvärda ytterligare funktioner. Med smarttelefonen i navigeringsläge det kommer att vara möjligt, med ett enkelt svep åt vänster eller höger, att utforska ditt musikbibliotek, lyssna på strömmande radio eller ringa samtal, allt med ett förenklat gränssnitt utrustat med större tangenter, optimerade exakt för användning under körning.

Kanske lite’ överdrivet anpassningen gjord av HTC till det typiska gränssnittet för Ice Cream Sandwich: för att ge dig ett trivialt exempel, för att lägga till widgets på skärmarna kommer det att vara nödvändigt, såväl som med Froyo eller med Gingerbread, håll intryckt på skärmen för att komma åt lämplig meny. Även uppgiftshanterare / mördare har ersatts: istället för att överlappa skärmen som används för närvarande öppnas ett speciellt gränssnitt med större förhandsvisningar av pågående uppgifter.

Slutligen lämnar vi er med vår förhandstitt (uppenbarligen på italienska) av den nya HTC-supertelefonen.

Relaterade artiklar

Back to top button