HTC One vs Sony Xperia Z vs LG Optimus G vs Samsung Galaxy Note II (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: HTC One vs Sony Xperia Z vs LG Optimus G vs Samsung Galaxy Note II (video)

Efter att ha granskat tre av de viktigaste topparna i det nuvarande sortimentet (HTC One, Sony Xperia Z och LG Optimus G) passade vi på att lägga dem sida vid sida för att utvärdera några faktorer för de olika enheterna: webbläsare, musik, bilder, hastighetstester och riktmärken.

Det är tydligt hur ett test som detta kan hjälpa dig att fatta ett beslut om du snart vill köpa en av dessa enheter, men det räcker inte ensamt (istället kan det räcka med att titta på våra recensioner också). Faktorer som Wi-Fi-hastighetstest och riktmärken är inte faktorer som ensamma kan få dig att välja att köpa en enhet snarare än en annan.

Också displayernas färgtest det kan inte renderas perfekt genom en videoinspelning, men vi tror ändå att vi har gett dig en korrekt beskrivning av det under videon.

Två anteckningar: vi lade också till Samsung Galaxy Note II i videon, för tillfället i toppen av sortimentet från Samsung (fortfarande i ett par veckor) och som faktiskt inte har vanställts alls i jämförelse.

Sedan ber vi om ursäkt för felet relaterat till Xperia Z-processorn, vi korrigerade oss med en anteckning direkt i videon. För att jämföra de tekniska detaljerna rekommenderar vi att du använder vår jämförelsesektion.

Slutsatserna till dig, i kommentarerna.

PS jämförelsen angående den fotografiska sidan kommer.

Relaterade artiklar

Back to top button