HTC One vs Samsung Galaxy S4 vs Sony Xperia Z: fotoutmaning

Note: We hope you enjoy reading this article: HTC One vs Samsung Galaxy S4 vs Sony Xperia Z: fotoutmaning

Dessa är de tre främsta i sortimentet för ögonblicket från HTC, Samsung och Sony, som snart kommer att konkurrera (eller redan gör det) om hyllorna i våra butiker, och trots att de “bara” är telefoner blir fotografisektorn allt viktigare och alltmer under förstoringsglaset av sektorpress och entusiaster.

Vi föreslår därför en jämförelse mellan de tre kamerorna av dessa 90 stycken: från vänster till höger har vi HTC One Ultrapixel (4 MP effektiv), dvs 13 megapixlar (märkt Sony) av Samsung Galaxy S4och alltid 13 megapixel Sony Exmor RS-sensor.

Jämförelsen utspelar sig mellan mer eller mindre dagsfoton och lyfter fram olika styrkor och svagheter hos de tre kamerorna. Som vi redan har meddelat kommer vår fotografiska jämförelse (för Galaxy S4 får du vänta lite längre), så vi kommer inte att göra för många bedömningar baserat på en av andra som vi inte har haft någon kontroll över, men vi måste säga att fortfarande en gång funktionerna hos HTC One är så mycket excellent när solen har gått nerju mer fluktuerande in dagtiddär sensorn på Galaxy S4 verkar råda över de andra två.

Vi kommer att bekräfta eller inte bekräfta dessa intryck inom kort, för nu lämnar vi dig till det stora galleriet nedan och dina kommentarer om det.

Relaterade artiklar

Back to top button