HTC One mini 2 kommer med en “kastrerad” Sense 6.0

Ankomsten av den nya bebisen i huset verkar allt närmare som bör kallas En mini 2vilket indikerar den direkta följden med den nästan homonyma modellen från förra året.

Vi har redan fått se det påstådda tekniska funktioner och flera renderingar av denna smartphone, men detaljer om programvaran som kommer att animera den saknades fortfarande, som kommer idag tack vare @evleaks.

LÄS ÄVEN HTC One M8: fokusera på den fotografiska sektorn (foton och videor)

Enligt den välkände uppgiftslämnaren kommer vi att ha den ombord på HTC One mini 2 Sinne 6men detta måste ge upp vissa funktioner som finns i stället på HTC One (M8)och vi syftar inte bara på den logiska bristen på omfokusering, omöjlig på grund av frånvaron av den andra bakre sensorn.

Överklagandet skulle också saknas Zoe (men vi skulle vilja förstå om det saknas helt eller bara delvis), Fitbit, gester relaterade till rörelse och 360 ° panoramabilder. Bortom själva gränssnittet, kort sagt, verkar det finnas kvar lite av Sense som ses på M8, men vi kommer att vänta med att prova det från första hand innan vi gör bedömningar, eftersom det inte sägs att HTC har begränsat sig bara till att ta bort (medges och inte beviljat att han gjorde det).

Relaterade artiklar

Back to top button