HTC One M10 visas i vitt, men det är inte helt övertygande

Note: We hope you enjoy reading this article: HTC One M10 visas i vitt, men det är inte helt övertygande

Efter att det första, hypotetiska fotot av HTC One M10 läckte ut för en tid sedan, tillbaka till ämnet igen @evleaks med ett nytt foto, denna gång med bättre upplösning. Att färgen är vit hjälper till att bättre förstå kanter och ramar, jämfört med det första mörka fotot, och det finns faktiskt tillräckligt med kanter och ramar.

Ingen högtalare BoomSound på framsidan, på vilken det verkar finnas glas i stället för den vanliga metallen, åtminstone runt displayen. De fingeravtrycksläsare längst ner har den den där doften som redan setts som nu är oundviklig, och i allmänhet finns det inte för mycket att diskutera, om inte för att återigen notera frånvaron av HTC-logotypen, en hypotes som redan har cirkulerats flera gånger.

LÄS ÄVEN: HTC One M10: möjlig lansering

Trots den “auktoritativa” källan övertygar inte fotot oss helt, särskilt längst ner till höger, där det som ska vara skärmen ser ut som en filma tillämpas ovanför detta, även om proportionerna fortfarande är lite konstiga.

Kort sagt, ta inte den här bilden som definitiv, särskilt eftersom namnet inte är det: för nu kallar vi den HTC One M10, kodnamn Parfym, och det är möjligt att HTC internt hänvisar till det på detta sätt, men det betyder inte att detta kommer att vara dess namn vid lanseringen. Vi kommer att prata om det igen i sinom tid, för nu kolla in bilden nedan och berätta vad du tycker i kommentarerna.

Relaterade artiklar

Back to top button