HTC Ocean Obs: inget ljuduttag, “böjd” skärm och bästa kameran någonsin

Note: We hope you enjoy reading this article: HTC Ocean Obs: inget ljuduttag, “böjd” skärm och bästa kameran någonsin

Kommer du ihåg HTC Ocean? Vi tillägnade honom en omfattande artikel i september, med anledning av en ganska stor läcka som visade olika egenheter som de beröringskänsliga sidokanterna. Tydligen kommer det att vara HTC Ocean-familjensammansatt av tre smartphones. Nedan ska vi prata om Note-varianten.

HTC Ocean Note, detta är kodnamnet på enheten i fråga, är en av de tre specifika smartphones från HTC (Ocean Notes, Ocean Master Och Ocean Smart) som kan avslöjas under de kommande två veckorna (12 januari enligt rykten) från den taiwanesiska tillverkaren. Vad skulle det vara speciellt med? Ocean Note skulle ha tre nyckelfunktioner från sin.

  1. Avsaknad av 3,5 mm ljudjack: frånvaron av det klassiska ljudjacket skulle kompenseras av närvaron avUSB typ-C och framför allt från en adaptiv ljudteknik som exakt anpassar ljudet efter det omgivande bruset.
  2. Skärm “Böjd“: Ocean Note kan skryta med en böjd skärm som liknar den Galaxy S7 edge. Det måste ses om det också blir den beröringskänsliga kanten.
  3. Kamera “superlativ“: utifrån vad som rapporterats av källan skulle HTC vara övertygad om att smartphonen i fråga kommer att kunna rycka bästa poäng från DxOMark (för närvarande innehas av Google Pixel med en poäng på 89/100). Med tanke på att till och med HTC 10 inte gick så dåligt (DxOMark tilldelade den en 88/100) och med tanke på själva pixlarna kan det lika gärna vara det.

Källan rapporterade också färgerna på enheten, svart, vit och blå, och att den under huven kommer att dölja en MediaTek hemprocessor.

Ocean-familjens enheter kommer redan att säljas med start den 28 januari. Kan det vara rätt tidpunkt för HTC?

Uppdatering : LlabTooFeR publicerade en tweet relaterad till HTC Ocean Note för några minuter sedan, vilket bekräftar presentationsdatumet som vi rapporterade för ett tag sedan.

Relaterade artiklar

Back to top button