HTC Ocean: en mystisk korsning mellan HTC 10 och Google Pixel med dubbla kamera och “Sense Touch”

Note: We hope you enjoy reading this article: HTC Ocean: en mystisk korsning mellan HTC 10 och Google Pixel med dubbla kamera och “Sense Touch”

HTC Ocean – De nya kommer att presenteras den 4 oktober Google Pixel, smartphone officiellt producerad av Google som HTC kunde gömma sig bakom. Samtidigt presenterar det taiwanesiska varumärket HTC Desire 10 Lifestyle och Desire 10 Pro, två enheter som kännetecknas av något dämpade processorer (Lifestyle har till och med Snapdragon 400 från 2013) varav den andra aldrig kommer att anlända till Italien.

I allt detta, en HTC-designer, såsom Danelle Vermeulenhar nyligen publicerat ett koncept på sin personliga hemsida, förutsatt att det faktiskt inte är något konkret, riktigt intressant med en mystisk ny enhet som heter HTC Ocean.

HTC Ocean, som också skulle kunna visa sig vara HTC 11 (det går rykten om Samsung Galaxy S8 och Huawei P10, det skulle inte vara alltför förvånande), verkar det, åtminstone av vad designern visade, ett slags korsning mellan HTC 10 och de nya Google Pixelännu inte avslöjat men redan sett på flera foton och renderingar, med det där extra som skulle kunna skilja den från både de nya Google-smarttelefonerna och konkurrenterna.

På baksidan hittar vi en dubbel rumen funktion som vi nu hittar på fler och fler mobila enhetermen den verkliga nyheten skulle finnas i den sk Känsla Rör. Detta är inte en enkel utveckling av Sense, utan en Meddelanden den där det skulle involvera själva smarttelefonens fysiska struktur. HTC Ocean skulle verkligen vara utrustad med beröringskänsliga områden på ramendärför kunna uppfatta alla kontroller genom att trycka eller svepa av användaren.

Videon på designerns hemsida, som vi inte kunde dela här på grund av restriktioner som författaren själv infört (du kan fortfarande se den härifrån), visar t.ex. tryck på den högra ramen för starta Googles röstassistent, ett svep på samma punkt för att ändra volymen eller kanske alltid en bild på en av de två delarna av ramen för att justera exponeringen eller fokus medan du använder de dubbla kamerorna. Även vissa av dessa områden gör det skulle lysa upp för att rapportera interaktioner med Google-assistenten.

Observera att HTC Ocean, förmodligen på grund av dessa beröringskänsliga ramar, är det utan volymknapp och strömbrytare. Onödigt att påminna dig om att det kan vara en koncept långt från verkligheten och det kunde därför också aldrig se ljuset. Med tanke på HTC-problemen kan dock ett försök till liknande innovation i kombination med byggkvaliteten och mjukvaran för HTC-smarttelefoner delvis återuppliva företagets förmögenhet.

Relaterade artiklar

Back to top button