HTC Nexus Sailfish i de första livebilderna (uppdatering 2)

Note: We hope you enjoy reading this article: HTC Nexus Sailfish i de första livebilderna (uppdatering 2)

Om du också väntar på nästa med bävan Nexus 2016 registreringsskyltar HTC du kommer säkert att veta att det hittills har varit många rykten om det. Men idag kan vi äntligen ta en titt på enheten “in action” i verkliga livet, tyvärr inte i all sin egenhet.

Det blir verkligen en Nexus 2016 den fotograferade i händerna på den lyckliga ägaren som är huvudpersonen i detta foto? För tillfället kan vi inte säga med säkerhet, även om vad som syns i skottet, det vill säga fingeravtrycksläsare, sektion av det bakre glaset/plasten, och kanter och kanter som är karakteristiska för enheten, verkar bekräfta hypotesen. Du tror också att det är en Nexus 2016 från HTC?

Uppdatering:

Android Police visar oss några nya bilder av framtiden HTC Nexus Sailfish. Smarttelefonen visar sig därför vara väldigt lik de renderingar vi redan kände till. Men nu har vi fått bekräftelse på att kroppen är av metall och att den blanka delen istället ska vara glas. Tjockleken verkar då mer innehållen än den verkade från tweeta föregående.

Kom ihåg att den större HTC Nexus Marlin inte borde skilja sig åt i design och att en tredje Nexus-smarttelefon (men istället två smartklockor) inte förväntas (från de senaste ryktena).

Uppdatering 16 augusti:

En ny tweet som visar HTC Nexus Sailfish från en annan vinkel. Bli inte för upphetsad: du ser väldigt lite.

Relaterade artiklar

Back to top button