HTC Nexus Marlin och Sailfish: du tittar på dem i den här renderingen (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: HTC Nexus Marlin och Sailfish: du tittar på dem i den här renderingen (foto)

Efter att ha pratat i detalj båda de nya HTC Nexus Marlin Och Segelfisk nu är det dags att ta en titt på det. Renderingen vi visar idag är inte officiell, utan en digital rekonstruktion av vad den slutliga versionen ska vara.

Det är möjligt att designen fortfarande kan ändras och att den rekonstruktiva återgivningen (eftersom den inte är officiell) inte är perfekt, men källan förklarar att detta med god säkerhet kommer att bli din nästa Nexus, oavsett om vi pratar om Marlin, oavsett om det är prata om Sailfish, eftersom båda modellerna ska ha, förutom liknande hårdvara, även en “utbytbar” designdär uppenbarligen vad som ändras endast skulle vara andelen av komponenterna.

På baksidan hittar vi en glänsande del (det framgår inte om det är plast eller glas), medan resten av smartphonen istället ska vara av metall. Den version du tittar på ska vara den svarta (självklart), medan den grå ska ha en vit frontpanel.

På baksidan, bredvid kameran, finns det tre hål som kan vara laserautofokusens hål och en extra mikrofon. Låt oss veta vad du tror att det tredje hålet kan vara istället.

LÄS ÄVEN: En Google-telefon i slutet av 2016

Det finns också spekulationer om Googles “G” på baksidan som kan bekräfta att den här enheten mer är en “Google-smartphone” snarare än en “HTC Nexus” (källan säger dock att den inte vet om “G” kommer att finnas kvar i versionen. finalen). Äntligen den nya hemknappen för Android 7.0 Nougat som fortfarande inte är klart om den blir vit (full) eller med färgade sidor.

Vi lämnar dig därför med bilden och direkt under länkarna till de påstådda Tekniska specifikationer:

Relaterade artiklar

Back to top button