HTC nästan redo med One X10, den andra av tre toppar för början av 2017

Note: We hope you enjoy reading this article: HTC nästan redo med One X10, den andra av tre toppar för början av 2017

När det gäller HTC är nog alla ögon riktade mot HTC Ocean Note, vad som nästa vecka kan bli en av de mest intressanta HTC-smarttelefonerna någonsin, tack vare sin böjda skärm och sin utmärkta kamera (åtminstone enligt premisserna). Men enligt en rapport från Kina verkar det bli tre “topp”-smartphones från HTC till början av året.

Förutom Ocean Note har vi också en ny One X10 som kommer att följa den inte särskilt kända HTC One X9s väg. Det skulle dock inte vara så många skillnader med den tidigare modellen. HTC One X10 i själva verket skulle den dela många av specifikationerna med den tidigare smarttelefonen, om inte för ett par, hur stora skillnader som helst. Den första är processorn: inuti One X10 hittar vi en Mediatek MT6755V/ C (samma som Desire 10 Pro) octa core 1,9 GHz och med Mali T860 GPU. Detta skulle vara en mindre energikrävande lösning än den tidigare 2,2 GHz octa core MT6795.

Den andra stora skillnaden är kamerorna. Vi går från kombinationen 13/5 megapixel till en “förnyad” 16,3 / 7,9 megapixlar. Uppenbarligen är det för närvarande omöjligt att obalansera på den faktiska kvaliteten på dessa sensorer. Det skulle därför inte vara en fråga, åtminstone enligt orden i den läckare Evan Blass, ett stort steg framåt, som istället borde anlända med ovannämnda Ocean Note och framför allt med den tredje “toppen”: HTC 11.

Relaterade artiklar

Back to top button