HTC lanserar One M9 Prime Camera Edition i Europa, men HTC 10-förbeställningar i Kina är ett fiasko

Note: We hope you enjoy reading this article: HTC lanserar One M9 Prime Camera Edition i Europa, men HTC 10-förbeställningar i Kina är ett fiasko

Vi berättade om HTC One M9 Prime Camera Edition i början av mars, då ankomsten till Europa väntades i slutet av april. Det tog lite längre tid än väntat, men i slutändan ser det ut som att HTC går vidare, åtminstone in Polen, där smarttelefonen lanserades idag. Vi har ännu inga officiella tillkännagivanden för Italien, och med tanke på den ansträngning företaget gör för att distribuera HTC 10, skulle vi inte hålla andan i väntan, vi var du.

Handla om HTC 10det verkar som försäljningen av den nya toppen av sortimentet i Kina är ett fiasko; också för att det i Kina inte är riktigt “top of the range”. HTC har faktiskt ersatt Snapdragon 820 med 652:an, och detta val verkar inte alls ha gått ner till den kinesiska kundkretsen. Enligt en rapport av Fokusera på Taiwanhade HTC lanserat en förbeställningskampanj på två av de stora kinesiska e-handelsplattformarna (TMall och Jingdong Mall), som på 11 dagar skulle de bara ha samlat in 251 HTC 10-ordrarpraktiskt taget omdefinierar själva innebörden av “fiasko”.

LÄS ÄVEN: HTC One M9 Prime Camera Edition: funktioner och pris

Dessa siffror återstår att verifiera, liksom företagets eventuella motdrag, men om å ena sidan HTC 10 fortfarande får folk att tala väl om sig själv (har du läst vår recension?), å andra sidan finns det uppenbar distribution/tillgänglighet och logistikproblem (åtminstone i det kinesiska fallet), vilket fortfarande kan äventyra dess öde, och därmed företagets kassa. Vi kommer dock att återkomma för att prata om det under de kommande månaderna, kanske med några uppgifter som rör Europa snarare än den östliga marknaden.

Relaterade artiklar

Back to top button