HTC kan redan ha visat sin nästa topp i sortimentet offentligt (foton och videor)

Note: We hope you enjoy reading this article: HTC kan redan ha visat sin nästa topp i sortimentet offentligt (foton och videor)

Enligt vissa är ett av de bästa sätten att dölja dina hemligheter att visa dem i klarsynt. Vem vet om HTC är också av denna idé, eftersom – under en händelse tillägnad 5Gsom hölls i slutet av januari i Taiwan – använde en smartphone förtäckt för att visa dina framsteg i mobilnätverk. Men även de mest sofistikerade strategierna kan misslyckas, särskilt i en hyperuppkopplad värld baserad på kunskapsdelning.

Ja, eftersom det räckte för en misstänkt användare att lägga upp några bilder av mystisk enhetför att fånga uppmärksamheten hos ingen annan än Evan Blasskungen av läcka. Med alla nödvändiga försiktighetsåtgärder tog det inte lång tid för denna svårfångade enhet att spåras tillbaka till den möjliga HTC U12som är den taiwanesiska tillverkarens framtida flaggskeppssmartphone för 2018.

Smarttelefonen i fråga verkar faktiskt ta fart från den senaste tiden U11+ (här vår recension), den senaste inkarnationen av HTC:s toppsortiment, som redan respekterar de senaste estetiska kraven från smartphonelandskapet.

Denna påstådda U12 skulle därför vara den naturliga Evolutionmed den stora displayen i relation 18:9 att vara värd.

Vi vet inte om, under försöken att kamouflera formerna, den definitiva designen redan är dold, eller om det är en prototyp väntar fortfarande på att bli klar. Det kan dock vara en indikation på ett redan långt framskridet arbetstillstånd. Basen, bestående av U11 och U11+, är utan tvekan bra, förhoppningen är att nästa topp i HTC-sortimentet äntligen kan nå efterlängtad framgång hos allmänhetensom har saknats för länge.

Uppdatering

Vi har också lagt till en video på en minut, som inte lägger till mer information än bilderna nedan, men som åtminstone låter oss få en ännu bättre titt på denna intressanta prototyp, i väntan på att veta hur mycket av den överleva i den slutliga modellen.

Relaterade artiklar

Back to top button