HTC har satt ett evenemang den 2 november: kommer det att vara U11 Plus-tid? (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: HTC har satt ett evenemang den 2 november: kommer det att vara U11 Plus-tid? (Foto)

HTC har börjat utfärda inbjudningar till en händelse – i Taipei, 2 november 2017 – som med all sannolikhet kommer att innehålla en eller flera nya modeller. Efter förvärvet av Pixel-utvecklingsteamet av Google, fanns det de som antog upptakten till slutet av smartphone-upplevelsen (minst. konsument) från den taiwanesiska tillverkaren. Med denna nyhet bekräftar HTC istället att det är det mer levande än någonsin.

I inbjudan bokstaven U, utmärkande för de senaste HTC-enheterna. Organisationen av ett särskilt evenemang tyder på att det kommer att finnas nyheter på gång betydandei själva verket kan tiden ha kommit för U11 Plus, den troliga första toppen i sortimentet för företaget utrustad med kantlös design och display i förhållandet 18:9.

Från HTC väntar vi dock även på U11 Life, mellanklassen som även kommer att ha en Android One-variant. Den lilla från HTC kunde i alla fall tillsammans med U11 Plus på scenen av händelsen och äntligen avslöjade sig för världen, efter månader av indiskretion.

Efter den stora framgången för allmänheten och kritiker avU11 – vi uppskattade också att det, under vår granskning – kommer att efterträda nästa modeller av HTC a återskapa hans tur? Och du du skulle vänta mer en ny topp i sortimentet med modernare linjer eller ett medium sortiment med all den taiwanesiska tillverkarens kvalitet?

Relaterade artiklar

Back to top button