HTC ger inte upp blockchain: Exodus 1s, den “ekonomiska” versionen av Exodus 1, kommer fram

Mer än 6 månader har gått sedan tillkännagivandet av HTC Exodus 1, den första blockchain-telefon av företaget, men vi kämpar inte för att tro att den här smarttelefonen inte har kommit in i användarnas hjärtan, så mycket att den ursprungligen bara var tillgänglig via Bitcoin eller Ethereum och först i februari var det möjligt att köpa den med ” verkliga pengar.

HTC har dock ännu inte släppt taget och har just meddelat att det finns 2 Mosebok 1s, det är en ”Ekonomisk” version av den första modellen. Det är ännu inte dags för tekniska specifikationer: smarttelefonen kommer lanserades i slutet av årets tredje kvartal (vägledande i slutet av september).

Denna smartphone kommer att vara först för att fullt ut stödja Bitcoin-noder, som låter dig använda Bitcoins på ett helt privat sätt och är grunden för att säkerställa en säker framtid för kryptovaluta.

Grundidén i Exodus 1s är att göra föra kryptovalutornas värld närmare allmänheten, föreslår en smartphone baserat på samma princip men från definitivt mer tillgängligt pris.

LÄS OCH: HTC vill inte ge upp: sin 5G-smartphone i slutet av 2019?

Och eftersom vi pratar om pris, tyvärr vi har ingen officiell information, men vi kan förvänta oss att hitta den i $ 300 konsol. För mycket? För lite? Allt beror på de slutliga tekniska specifikationerna. Skulle du köpa en blockchain-baserad smartphone?

Via: VentureBeat

Relaterade artiklar

Back to top button