HTC förbereder sig för att testa en smartphone med Snapdragon 835, men det är inte den i den här skärmdumpen

Note: We hope you enjoy reading this article: HTC förbereder sig för att testa en smartphone med Snapdragon 835, men det är inte den i den här skärmdumpen

Enligt en källa till kollegor från Phandroidvilket inte är svårt att tro, HTC tänker på en framtid där man äntligen kommer att kunna utnyttja den Snapdragon 835, säkerligen efter att Samsungs “exklusivitet” har upphört. Företaget “förbereder sig faktiskt för att testa sin egen enhet med den styrkretsen”, vilket tyder på att vi fortfarande är i ett ganska tidigt utvecklingsstadium, även om timingen kan skilja sig åt.

Ingen ytterligare information rapporteras dock om denna fantommodell, varav det är trivialt att förutspå ankomsten någon gång i framtiden då det blir lättare för alla tillverkare att ha 835:an tillgänglig. När allt kommer omkring, vem har någonsin undkommit användningen av flaggskeppet Snapdragon-processor (810 exkluderad)?

På tal om nästa topp i HTC-sortimentet så passar vi på att påpeka att bilden nedan, som igår gick runt lite på internet, faktiskt är en falsk.

Det handlar inte om en skärmdump från HTC 11, ett namn som knappast kommer att användas, utan snarare ett photoshop-verk baserat på Huaweis EMUI, som därför inte har något att göra med Sense eller en kommande HTC-smarttelefon. Förvänta dig naturligtvis inte i tid till MWC.

Relaterade artiklar

Back to top button