HTC Flyer, 7-tumssurfplattan med Android 2.4 och 1.5GHz-processor (uppdaterad)

Note: We hope you enjoy reading this article: HTC Flyer, 7-tumssurfplattan med Android 2.4 och 1.5GHz-processor (uppdaterad)

Och i slutändan var surfplattan också för HTC. Det heter verkligen HTC Flyer och det är en 7-tums surfplatta med många överraskningar inuti, först och främst versionen av Android 2.4.

HTC garanterar att det inte kommer att gå att särskilja den från Gingerbread 2.3 och fokus i systemet kommer att vara det helt nya Sense-gränssnittet för surfplattor tillsammans med möjligheten att använda en penna som ingår i paketet som kommer att använda Scribus-teknik för att kunna lätt att använda även på denna kapacitiva skärm. .

Andra funktioner inkluderar en 1,5 GHz enkelkärnig processor, 1024×600 upplösning, bluetooth 3.0, WiFi-N, 3G-anslutning och 32 GB internminne.

När det gäller multimediadelen hittar vi en 5Megapixelkamera och en 1,3Megapixel frontkamera. Kroppen kommer att vara metall unibody och batteriet kommer att vara 4000mAh. Mer information och livebilder av enheten snart.

Pressmeddelande:

HTC presenterar HTC Flyer™, den första surfplattan
med HTC Sense™

Unibody-designen i aluminium och interaktion med beröring eller penna
gör HTC Flyer unik

Den första surfplattan med HTC Watch™-videotjänst, HTC Scribe™-teknik,
och OnLive™-spel

Barcelona – MOBILA VÄRLDSKONGRESSEN – 15 februari 2011 – HTC, världsledande inom smartphoneinnovation och design, tillkännager idag sin första surfplatta: HTC Flyer. HTC Flyer förenar HTC:s signaturdesign med en helt ny HTC Sense-upplevelse, omtolkad för surfplattor. Genom ett innovativt och intuitivt förhållningssätt till surfplattaprodukten kombinerar HTC Flyer naturlig beröring med interaktion med pennan. HTC tillkännagav också HTC Watch, en ny videoanslutningstjänst som kommer att debutera på HTC Flyer, och ett samarbete med OnLive Inc. för att lansera den första molnbaserade speltjänsten för surfplattor.

“Smarttelefoner har förändrat våra liv, men genom att titta på hur människor använder dessa enheter – såväl som datorer eller annan teknik – såg vi en möjlighet att skapa en surfplatta som var annorlunda, mer personlig och produktiv”, säger Peter Chou, vd. chef för HTC Corporation. “På företagsnivå rör vi oss längs en väg där människor snart inte kommer att ha mer än en enda enhet, men fler trådlösa enheter för att möta olika behov – det är den riktningen vi har tagit.

Inkapslad i en kropp av aluminium, HTC Flyer-surfplattan uttrycker den ikoniska stilen och den tekniska skickligheten som HTC är känd för. HTC Flyer är också ultralätt, väger inte mer än en pocketbok och kompakt nog att få plats i en jackficka. Med en 7-tumsskärm, en supersnabb 1,5Ghz-processor och höghastighets HSPA + trådlös anslutning är HTC Flyer den idealiska enheten för dem som har väntat på en surfplatta som är lika kompakt som den är kraftfull.

HTC Sense för surfplattor
Genom att sätta personen i centrum för upplevelsen har HTC Sense revolutionerat smartphones. Omdesignad för surfplattor lyckas HTC Flyers HTC Sense-upplevelse överraska och glädja människor med sin fantastiska 3D-startskärm, där det viktigaste innehållet och informationen är i centrum för användarens visuella upplevelse i en enda serie widgets. HTC Flyer-surfplattan erbjuder också kompromisslös webbsurfning med Flash 10 och HTML 5.

HTC Scribe-teknik
Touch-interaktion lyser upp HTC Flyer-upplevelsen, men surfplattan erbjuder också avancerad stylus-teknik. Med nya HTC Scribe kan människor återupptäcka den enkla gesten att skriva. HTC Scribe-teknologin introducerar många tekniska innovationer för digitalt bläck, vilket kommer att göra det enkelt och naturligt att göra anteckningar, underteckna kontrakt, rita eller till och med skriva på en webbsida eller på ett foto.

HTC Scribe-tekniken på HTC Flyer-surfplattan förvandlar vanliga anteckningar till en smart handling, berikar naturlig skärmskrivning med genomtänkta och integrerade innovationer. En funktion som kallas Timemark låter dig fånga ljud under ett möte och infoga några anteckningar, så att du genom att trycka på ett ord i dina anteckningar omedelbart kan öppna ljudinspelningen vid den exakta punkten. Anteckningarna är också integrerade med kalendern, så att när du aktiverar en mötespåminnelse kan du automatiskt starta en ny anteckning eller, vid upprepat möte, fortsätta skriva där du slutade.

I den professionella miljön kan HTC Flyer-surfplattan synkroniseras med Evernote, den mest använda applikationen för att göra anteckningar.

Strömma filmer med HTC Watch
HTC Flyer presenterar för första gången den nya videonedladdningstjänsten: HTC Watch, för progressiv nedladdning på begäran, till låg kostnad, av hundratals högupplösta filmer från de stora produktionshusen. Den naturliga och intuitiva designen hos HTC Watch gör det enkelt att hitta de senaste filmerna och videoinnehållet, samtidigt som terminalens avancerade teknologi gör att du kan spela upp dem direkt via den trådlösa höghastighetsanslutningen på HTC Flyer.

Mobilt molnspel med OnLive
HTC tar mobilspel till en helt ny nivå, och är den första mobila enheten i världen som integrerar OnLive Inc.:s revolutionerande molnbaserade mobilspeltjänst. OnLive är ledande på hemmaspelmarknaden och låter människor spela det viktigaste videospel direkt från din TV eller dator utan att köpa dyr spelmaskinvara eller mjukvara.

När den är helt integrerad kommer OnLive-tjänsten att tillåta användare att ansluta tjänsterna till sin tv via HTC Flyers trådlösa bredbandsnätverk eller att spela direkt från sin surfplatta. Det kommer också att vara möjligt att spela en mängd olika spel, inklusive: Assassin’s Creed II Brotherhood, NBA 2K11 och Lego Harry Potter.
Tillgänglighet
HTC Flyer kommer att vara tillgänglig för kunder över hela världen under andra kvartalet 2011.

Relaterade artiklar

Back to top button