HTC EVO 3D kanske i Europa i sommar

Note: We hope you enjoy reading this article: HTC EVO 3D kanske i Europa i sommar

Säkert bland de många nyheterna i den nyligen avslutade CTIA, är EVO 3D en av de enheter som många skulle ha förväntat sig att se presenteras långt tidigare, till exempel vid MWC. Tyvärr kommer terminalen att distribueras med den amerikanska operatören Sprint på CDMA-nätet, vilket gör att vi GSM-förtjusta européer kommer att lämnas torra. Men kanske är inte allt förlorat.

Som användaren Kirkluigi påpekade för oss i artikeln tillägnad presentationen av enheten, på HTC:s globala webbplats (den med produkterna avsedda för världsmarknaden, bara för att förstå varandra) en sida med specifikationerna för denna terminal hade dykt upp (nu borttagen) , som skilde sig från Sprint-modellen endast för den minskade mängden internminne (från 4 till 1 GB) och bristen på stöd för 4G-nätverk.

Efter den lätta initiala entusiasmen efter upptäckten av webbsidan verkade allt ha svalnat, istället verkar det som om nya bekräftelser kommer på att en GSM-version faktiskt kommer att finnas där och borde komma i sommar.

Att be om priset nu skulle uppenbarligen också vara att vilja ha för mycket.

Fortsätt följa oss för vi kommer säkert att hålla dig uppdaterad. För att lura dig lämnar vi dig med ett par praktiska videor tagna från nätet, som vi tackar respektive författare för: varför berättar du inte hur mycket du skulle köpa den första HTC 3D-terminalen?

Relaterade artiklar

Back to top button