HTC Desire 12 och Desire 12+ officiella: två 18: 9, även med dubbla kameror, men priset är fortfarande okänt (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: HTC Desire 12 och Desire 12+ officiella: två 18: 9, även med dubbla kameror, men priset är fortfarande okänt (foto)

Milano, 20 mars 2018 – Videor ser mycket bättre ut när de är i bredbildsformat, telefonen måste spegla din stil och bilderna måste se perfekta ut för Instagram. Den digitala generationen förväntar sig mycket av en smartphone och idag presenterade HTC två nya telefoner med toppfunktioner till ett överkomligt pris.

Med liknande upplevelser i två olika paket är 5,5-tums HTC Desire 12 och 6-tums HTC Desire 12+ förvånansvärt tunna och bekväma att hålla trots stora skärmar med 18:9 bildförhållande. Båda telefonernas funktioner inkluderar:

 • En stor skärm som är lätt att hantera. Fler YouTube-videor, rikare spelupplevelser och mer uppslukande filmer. Tack vare en större vy och rullningsfunktion kan du hålla reda på allt du behöver med en enkel touch.
 • Förmågan att fånga speciella ögonblick. Med de två nya smartphones i Desire-linjen är det möjligt att ta levande bilder, dag och natt, tack vare huvudkameran på 13 MP som inkluderar fasdetekteringsautofokus för större skärpa när du är på farten. HTC Desire 12+ erbjuder också en dubbelkamera som låter dig fokusera om dina bilder efter fotografering för att uppnå den suddiga konstnärliga Bokeh-effekten.
 • Smarta funktioner. HTC Sense Companion gör ditt liv enklare med smarta larm som svarar på din kalender, batterisparare som påminner dig om att ladda telefonen innan du lämnar hemmet och andra prestandaförbättringar för att radera onödiga filer och frigöra värdefullt utrymme.
 • Inneboende kvalitet och premium stil. HTC Desire 12 och HTC Desire 12+ påminner om den fantastiska flytande ytan i U11-serien och har en slitstark baksida av akrylglas med ett nytt strömlinjeformat utseende. Det perfekt böjda skalet och kanterna ger en raffinerad touch och kombineras harmoniskt med dynamiska färger med en unik stil.

VISA

  • Stor att titta på, liten att hålla i
 • HTC Desire 12+ har den största 6-tumsskärmen i Desire-serien, och tillsammans med 5,5-tums HTC Desire 12-skärmen blir du lätt imponerad av elegansen hos båda smartphones. Den eleganta, moderna designen visar skönheten i U-serien med den ikoniska vätskeytan som omsluter de minsta och lättaste telefonerna i 18:9-format som någonsin tillverkats av HTC.
  • Stor skärm som är lätt att hålla i
 • Med fantastiska 18:9 och 2,5D glasskärmar erbjuder HTC Desire 12 och Desire 12+ en bredare och bättre tittarupplevelse. Den smala ramen och svepfunktionen var som helst på skärmen ger en bekväm användarupplevelse och gör att du enkelt kan hantera din telefon med en hand.

KAMERA

  • För att bevara speciella ögonblick
 • Tack vare 13 MP huvudkameran i HTC Desire 12 och HTC Desire 12+ är det nu möjligt att ta vackra och levande bilder både dag och natt. Dessutom, tack vare Bokeh-effekten, säkerställer autofokusen med fasdetektering tydliga detaljer även om motivet rör sig.
  • Konstnärliga bilder med varje bild
 • De dubbla kamerorna i HTC Desire 12+ fångar flera fokuspunkter samtidigt, så att du kan fokusera om fotografier efter att ha tagit dem eller lagt till en oskärpa effekt. Dessutom kan du, tack vare Bokeh-effekten, få skarpa närbilder och naturligt suddiga bakgrunder för mer konstnärliga fotografier.
  • Skarpa porträtt i alla miljöer
 • Du kan få tydliga, väl upplysta selfies med en främre LED-blixt eller njuta av det mjuka ljuset från selfies för naturligt ljus i alla miljöer. Den stora bländaren ƒ / 2.0 på den främre kameran HTC Desire 12+ låter dig få mer ljus för fina detaljer i svaga ljusförhållanden.

HTC SENSE COMPANION

 • HTC Sense Companion hjälper dig komma ihåg kommande händelser eller helgdagar i förväg och till och med stänga av larm under semestern så att du kan sova längre.
 • Ibland kan det hända att du har för bråttom för att märka att din telefon är fulladdad. HTC Sense Companion är smart nog att kontrollera om användaren har bokat tid den dagen och påminna honom om att han ska ladda sin smartphone eller ta med sig en powerbank.
 • HTC Sense Companion ser till att din telefon körs med optimal hastighet och föreslår att oanvända filer och appar tas bort för mer utrymme.

HTC Desire 12 och HTC Desire 12+ kommer att finnas tillgängliga i HTC Italias e-handelskanal i färgerna Cool Black och Warm Silver. Pris och tillgänglighet för vårt land kommer att meddelas under de kommande veckorna.

För mer information se följande sidor eller besök htc.com.

* Den dubbla kameran är endast tillgänglig på HTC Desire 12+.

Relaterade artiklar

Back to top button