HTC Desire 10 Lifestyle och Desire 10 Pro officiella, men du kommer inte att kunna ha båda (foton och videor)

Note: We hope you enjoy reading this article: HTC Desire 10 Lifestyle och Desire 10 Pro officiella, men du kommer inte att kunna ha båda (foton och videor)

Den eleganta metalliska designen och toppmoderna funktioner gör HTC Desire 10 livsstil till den bästa smartphonen i HTC Desire-familjen någonsin.

Milano, 20 september 2016 – HTC, ett ledande företag inom mobilbranschen och virtuell verklighet, presenterar idag HTC Desire ™ 10 lifestyle, den nya smarttelefonen med en sofistikerad design som introducerar egenskaperna hos en topp i sortimentet i Desire-familjen, en mycket berömd linje bland smartphones HTC. HTC Desire 10 lifestyle har den legendariska HTC BoomSound™ Hi-Fi Edition som redan finns på flaggskeppet HTC 10 och 24-bitars Hi-Res-ljud för klart ljud på både externa högtalare och hörlurar.

HTC Desire 10 är inspirerad av art déco-konströrelsen och fångar lyxens och modernismens anda: skarpa, exakta och geometriska metalliska linjer – influerade av samma berömda konturer som HTC 10 – inramade av eleganta färger och sofistikerade material i en smartphone som den attraherar med sitt förföriska exteriör och kraftfulla interiörteknik. Precis som Art Deco revolutionerade konstvärldens förväntningar vad gäller elegans och sofistikering, representerar HTC Desire 10 en revolution för HTC Desire-serien av telefoner.

“HTC:s Desire-linje har alltid stuckit ut för en fräsch, ung och avantgardistisk design med målet att ge den bästa upplevelsen” kommentarer Chialin Chang, VD för HTC:s Smartphone & Connected Devices Business. “Idag tar vår HTC Desire-linje det viktigaste steget sedan lanseringen. I syfte att göra den till den bästa Desire någonsin, har vi inkluderat i HTC Desire 10-livsstilen samma innovativa funktioner som har drivit fram framgångarna för flaggskeppet HTC 10. Med en ny, modern och lyxig design inspirerad av HTC 10, kamerorna av professionell nivå och överlägsna funktioner även jämfört med några av de bästa smartphones på marknaden, kommer HTC Desire 10 att få dig att tänka igen på vad du kan förvänta dig av vår Desire-linje ”.

Nya tydliga och ikoniska metalliska konturer
HTC Desire 10 lifestyle är byggd för att glänsa, tack vare en högkontrast guldmetallkontur som elegant konturerar smarttelefonen och förstärker den mjuka matta finishen. Den skarpa glansiga konturen omsluter enhetens kanter som vanligt och omsluter den briljanta 5,5-tumsskärmen i Full HD (720p) och kontrasterar den iögonfallande kroppen i ett av fyra färgteman: Stone Black, Polar White, Royal Blue och Valentine Lux.

Unikt ljud i toppklass
Fans av den populära HTC BoomSoundTM Hi-Fi Edition kommer att älska den nya livsstilen HTC Desire 10. Tack vare det högupplösta ljudstödet med HTC Desire 10 lifestyle kan du lyssna på musik, titta på film och spela spel tack vare utmärkt ljudkvalitet direkt i dina hörlurar genom en kraftfull integrerad förstärkare.

Lika unika som vi själva
Den nya livsstilen HTC Desire 10 innehåller samma anpassningsfunktioner som HTC 10. Med den senaste versionen av HTC Sense är den nya livsstilen HTC Desire 10 helt anpassningsbar för att passa din personlighet. HTC Freestyle Layout frigör skärmen från rutnätet och lämnar utrymme för din kreativitet. Det är alltså möjligt att dra och överlappa ikoner, klistermärken och widgets var och hur man vill. Du kan till och med märka appar och bli av med ikoner på skärmen helt och hållet. Du kan också uttrycka dig ytterligare med HTC Themes, som ger tusentals professionella teman, alla med sin egen ikon, bakgrund och ljud. Från djur till arkitektur, från sport till resor och mycket mer, med HTC Desire 10 pro Themes kan du ge utlopp åt din personlighet och intressen, vilket gör din smartphone unik.

En fråga om prestation
HTC Desire 10 lifestyle upp till 2 GB RAM och 32 GB lagring1. På så sätt kan du ladda upp foton, videor, filmer, spel och mer. Och om det inte finns tillräckligt med utrymme har HTC Desire 10 pro SD-kortstöd för upp till 2TB utbyggbart minne. Alla foton, spel och mer drivs av en fyrkärnig processor, som låter dig hålla allt igång smidigt. Plus batteriet på 2 700 mAh som låter dig ta bilder, surfa på webben, njuta av många timmars nöje tack vare en långvarig telefonladdning.

HTC Desire 10 lifestyle kommer att finnas tillgänglig från slutet av september. För mer information, besök htc.com.

Relaterade artiklar

Back to top button