HTC Bolt, med Android Nougat och Sense 8, förväntas komma till vissa europeiska marknader

Note: We hope you enjoy reading this article: HTC Bolt, med Android Nougat och Sense 8, förväntas komma till vissa europeiska marknader

Vi pratade bara en gång om HTC Bolt, en smartphone planerad för den amerikanska operatören Sprint, som hade många punkter gemensamt med HTC 10, inklusive design. Mot de initiala prognoserna, enligt vad som rapporterats av den välkände whistlebloweren LlabTooFeR, skulle HTC Bolt istället kunna anlända till EMEA-området (Europa, Mellanöstern och Afrika), åtminstone på “utvalda marknader”.

Vi är därför inte säkra på om HTC Bolt kommer att finnas tillgänglig i Italien eller inte, men vi är glada att kunna rapportera att den borde ha Sinne 8 Och Android Nougat förinstallerat och att dess kodnamn är suggestivt HTC Acadia.

Det sägs att det inte finns två utan tre, så om vi återvänder till att prata om HTC Bolt för tredje gången kommer det förmodligen att vara för att ge dig nyheten om dess ankomst till Italien, med alla detaljer om det; om inte, gör det igen med ordspråk (eller med HTC) och inte med oss.

Relaterade artiklar

Back to top button