HTC Bolt intresserar dig inte, men du kan ha kul med att hitta skillnaderna med HTC 10 (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: HTC Bolt intresserar dig inte, men du kan ha kul med att hitta skillnaderna med HTC 10 (foto)

@evleaks har nyligen publicerat en första version av HTC Bolten ny smartphone som troligen kommer att debutera i USA under operatören Sprinta, vars logotyp är synlig på telefonens bakgrund. Det är dock inte det som slår oss vid första anblicken, lika mycket som likheten med HTC 10.

Faktum är att vi kan lansera en trevlig “hitta skillnaderna” (i verkligheten är de inte så osynliga), eftersom de två smartphones vid första anblicken är praktiskt taget identiska. I galleriet i slutet av artikeln hittar du en rendering av båda, och du kan roa dig ensam för att kolla hur fantasifulla HTC-designerna var.

Med tanke på den estetiska likheten förväntar vi oss också en hårdvaruaffinitet, som i denna Bolt kan se en något reviderad och korrigerad version av HTC 10, kanske med Snapdragon 821 och med några andra små skillnader i minne/kameror. Hur som helst så tvivlar vi starkt på att Bolt någonsin kommer att säljas av oss, speciellt eftersom det inte ens är så lätt att hitta en HTC 10 i Italien.

Relaterade artiklar

Back to top button