HTC bekräftar: ingen smartklocka eller toppsortiment med Snapdragon 835

Note: We hope you enjoy reading this article: HTC bekräftar: ingen smartklocka eller toppsortiment med Snapdragon 835

Dåliga nyheter för alla HTC-fans som lyssnar. Om någon av er redan var entusiastisk vid de första ryktena om en ev smart klocka eller ett nytt toppsortiment med Snapdragon 835 producerat av det taiwanesiska företaget, har den sorgliga tiden kommit att lugna andarna.

En högre chef för företaget har faktiskt uttryckligen sagt det det kommer inte att finnas någon HTC-märkt smart klocka. Därför har ryktena som talade om ett nära samarbete mellan företaget och varumärket dementerats Under Armour angående designen av en bärbar enhet baserad på Android Wear 2.0, varav några bilder redan dykt upp de senaste dagarna.

Förmodligen den projektet verkligen existerade under de senaste månaderna, men HTC kände att det inte var fallet att lansera en enhet av denna typ på marknaden, Tar bort projektet efter tillverkningen av de första prototyperna.

Frysdusch även för de som väntade på en riktig topp i sortimentet med Snapdragon 835, redo för Mobile World Congress 2017.

Som kommer att hända för LG G6, kommer HTC också att behöva underkasta sig Samsung exklusiva på den nya Qualcomm-processorn, och det betyder att det inte kan bli en ny. flaggskepp av det taiwanesiska företaget under de kommande månaderna, eller åtminstone inte före lanseringen av nya Samsung Galaxy S8.

Kort sagt, de närmaste månaderna kanske inte är särskilt tillfredsställande för HTC, även med tanke påinte särskilt varmt välkomnande mottagits från de senaste enheterna som presenterades, U Ultra och U Play. Om vi ​​redan har satt ett kryss angående smartklockan, låt oss åtminstone hoppas få se en ny kvalitetssmartphone lanseras före sommaren, som kan ta upp arvet från den utmärkta HTC 10. Frågar vi för mycket?

Relaterade artiklar

Back to top button