HTC 11 kanske aldrig kommer på grund av den nya U-serien

Note: We hope you enjoy reading this article: HTC 11 kanske aldrig kommer på grund av den nya U-serien

Presentationen av det nya U-serien av HTC kan visa sig vara en viktigare händelse än vad som har visat sig hittills. Det verkar faktiskt som att utbudet av produkter som introduceras tack vare HTC U Ultra och U Play kommer att vara det som kommer att omfatta alla övre delen av intervallet framtida av det taiwanesiska företaget.

I själva verket, under genomgången före presentationen av den nya U-serien smartphones, kollegor av Android Police de måste prata med några ansvarig av HTC, som på något sätt klargjorde det “det kanske inte finns en HTC 11” i företagets planer.

Detta uttalande ritar ett ganska svårt scenario att tolka. Just på grund av de nyanlända, som kommer att marknadsföras till Marsverkar det ganska osannolikt lanseringen av en eventuell HTC 11 i en liknande periodvilket var fallet för de andra enheterna i One-serien de senaste åren.

Likaså en ankomst på marknaden efter sommaren, kanske i samband med nästa iPhone och med de nya Google Pixelskulle säkert lämna lite skrämsel även för en HTC 11 i toppen när det gäller prestanda och kvalitet, vilket skulle riskera att se varandra mörknade från produkterna från två så kraftfulla märken eller från de tidigare modellerna som redan finns på marknaden.

Vid det här laget är den mest troliga hypotesen att det verkligen inte kan finnas ingen HTC 11 i framtiden. Vi måste acceptera tanken att One-familjen är död och att HTC:s nya flaggskepp heter U Ultra, och det kommer att vara han som kommer att utmana nästa toppsortiment av rivaliserande företag, Samsung Galaxy S8 och LG G6.

Kommer detta val att kunna ge en chock för HTC och föra tillbaka balans på tomgång? Förmodligen inte, men smartphonemarknaden är svår att förutse, och vi hoppas att det taiwanesiska företaget kommer att kunna återhämta sig och fortsätta att producera fantastiska produkter även i framtiden.

Relaterade artiklar

Back to top button