HTC 10 vs LG G5, vår jämförelse (foton och videor)

Note: We hope you enjoy reading this article: HTC 10 vs LG G5, vår jämförelse (foton och videor)

HTC 10 – LG G5 jämförelse – Bland de mest intressanta toppen av sortimentet 2016 hittar vi verkligen HTC 10 Och LG G5. De är två Android Marshmallow-enheter skapade med olika filosofier. LG är i själva verket känd som den modulära smartphonen, men det är framför allt smartphonen som inte vill göra uppoffringar och är därför den enda toppen i sortimentet med ett löstagbart batteri. HTC fokuserar istället hårt på sin estetik och sin byggkvalitet.

Vi analyserade och jämförde dem sedan också utifrån riktmärken, prestanda, hårdvara och programvara. LG är förmodligen den mer speciella produkten av de två, med den speciella batteriutvinningslösningen och dess dubbla kamera. Mer “klassisk” istället HTC 10 som också har lättat upp en del av sin mjukvara och blivit på något sätt ett alternativ till Nexus-produkter. Som du kanske har förstått är de väldigt olika produkter (oavsett a hårdvara nästan identiska), men låt oss se i denna jämförelse att vi har lyckats ge dig en uppfattning om vad ditt nästa köp kan bli.

LÄS ÄVEN: HTC 10 vs LG G5 datablad

Nedan hittar du vår video jämförelseett fotogalleri och fotografiska prover tagna av de två smartphones.

RECENSIONER: HTC 10 – LG G5

Video jämförelse

Fotografiska prover

Inom de närmaste dagarna kommer en länk till den fotografiska jämförelsen mellan alla toppar i 2016 års sortiment att finnas med här, så att alla bilder är jämförbara. Fortsätt följa oss!

Relaterade artiklar

Back to top button