HTC 10 visas i fyra färger, mer och mer redo att lanseras (uppdaterad)

Note: We hope you enjoy reading this article: HTC 10 visas i fyra färger, mer och mer redo att lanseras (uppdaterad)

Silver, guld, svart och vitt: dessa ska vara de fyra färgerna på HTC 10, eller åtminstone fyra av de möjliga färgerna i nästa topp i HTC-sortimentet. Renderingsbilden som du kan förstora i slutet av artikeln lämnar inte mycket utrymme för tolkningar, och liknar andra foton/renderingar av smarttelefonen som läckt hittills, därför avslöjar den inget nytt förutom de illustrerade färgerna.

Ta självklart också hänsyn till den inte precis utmärkta kvaliteten på bilden och det faktum att nyanserna kan vara lite förvrängda, men i princip är det inget så otroligt att det inte kan tas på allvar, och i alla fall är det inte säkert ännu att alla färgvarianter kommer att finnas tillgängliga på alla marknader, åtminstone inte omedelbart.

LÄS ÄVEN: Dåligt saldo för HTC i februari 2016

För att istället sammanfatta de möjliga egenskaperna hos HTC 10, borde det vara en 5,1 tum QHD med Snapdragon 8204 GB av Bagge, kamera 12 megapixel och generöst 3 500 mAh batteri, men var försiktig så att du inte tar det sistnämnda för definitivt, för vi har fortfarande ingen officiell bekräftelse.

Uppdatering 10/03: lagt till en ny och mer trogen bild, med tillstånd av @evleaks. Notera även datumet som visas: 12 april, London. Kan detta vara dagen för presentationen av HTC 10?

Relaterade artiklar

Back to top button