HTC 10 testad och torterad: repa, bränna och böj test (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: HTC 10 testad och torterad: repa, bränna och böj test (video)

Metallhölje och Gorilla Glass är inte nödvändigtvis synonymt med absolut motstånd, och de olika testerna som utförs på enheterna bekräftar detta: idag är det youtuber JerryRigAlltsom håller på att bli känt för sina noggranna (och ibland extravaganta) tester, test HTC 10för att se hur den beter sig i händelse av repor, brännskador Och böjer sig.

HTC 10 presenterar äntligen en glasskydd för linserna av kameror, jämfört med plasten på förra årets modell. På en motståndsskala är skärmen repad på nivå 6-7, medan fodralet redan har repor på nivå 5. Det ska fortfarande inte vara några problem med repor som uppstår vid gnuggning med nycklar eller mynt: eventuella märken försvinner med en kraftig torkning.

Genom att utföra ett “flammtest”, skärm det varade i 9 sekunder innan pixlarna blev svarta (och sedan praktiskt taget återgick till sitt ursprungliga tillstånd). Inga problem med fingeravtrycksläsare i samma typ av test.

LÄS ÄVEN: Galaxy S7 edge torterad i böj-, repa- och bränntest

Slutligen, 10 viks inte: oavsett hur många försök Jerry har gjort, har HTC-smarttelefonen inte visat några tecken på att avta. Du kan själv se lidandet som denna smartphone lider genom att titta på video- nedan: åsikter?

Relaterade artiklar

Back to top button