HTC 10 rabatterat med 100 € fram till 14 september, eller JBL-hörlurar från 199 € som gåva (uppdaterat)

Note: We hope you enjoy reading this article: HTC 10 rabatterat med 100 € fram till 14 september, eller JBL-hörlurar från 199 € som gåva (uppdaterat)

HTC-KAMPANJEN BÖRJAR: 100 EURO RABATT FÖR KÖP AV EN HTC 10

Från 25 augusti till 14 september erbjuder HTC 100 euro rabatt för sin mest avancerade smartphone

Milano, 25 augusti 2016 – Letar du efter den perfekta smartphonen för din sommaruppdatering? Vad väntar du på! Från 25 augusti till 14 september kommer nya kunder att ha möjlighet att få 17,5 % rabatt (100 euro) på den mest avancerade HTC-enheten – HTC 10.

HTC 10 är den bästa smartphone som någonsin tillverkats av HTC. HTC 10 fortsätter sin tradition av premiumsmarttelefoner som HTC One M7, M8 och M9 och erbjuder en högkvalitativ design med en djärv, sömlös metallkropp.

Med HTC 10 skapades den bästa kameran som finns på smartphonemarknaden idag. Med objektiv utrustade med optisk stabilisator och fokal bländare på f/1,8 på både den främre och bakre kameran, nya större 12 miljoner UltraPixel nästa generations sensorer (1,55um per pixel), snabbare laserautofokus som förbättrar huvudkameran, vidvinkelobjektiv och en blixt på den främre kameraskärmen UltraSelfieTM levererar nya HTC 10 skarpa bilder både bakom och framför objektivet.

HTC 10 är byggd för audiofiler och är Hi-Res Audio-certifierad och har designats för att återge ljudet av musik precis som artisten tänkt sig. En hörlursförstärkare som erbjuder dubbelt så mycket kraft som en konventionell förstärkare, möjligheten att växla mellan 16-bitars och 24-bitars ljud och analog ljudkonvertering garanterar tio gånger mindre brister än andra enheter på marknaden, vilket ger en ljudprestanda av helheten. engagerande och oöverträffad.

Designad internt och externt för att hålla längre, HTC 10 har den senaste Qualcomm Snapdragon-processorn med 4G LTE. Varje enhet levereras med Boost + designad för att göra din telefon snabbare, förbruka mindre ström och ge effektiv applikationshantering och säkerhet. Detta inkluderar en intelligent boost som automatiskt optimerar minnet, en spelbooster som förbrukar mindre batteri vid spel och det nya PowerBotics-systemet, som automatiskt upptäcker och stänger applikationer som använder för mycket ström, vilket förbättrar batteritiden med 30 %, vilket gör det möjligt att nå upp till två dagars laddning.

Kunder kan spara totalt 100 € på en HTC 10 i Carbon Grey, Glacier Silver eller Topaz Gold, inklusive högupplösta ljudhörlurar och snabbladdare under en begränsad tid. För att delta i erbjudandet måste du besöka HTC.com och ange koden “HTC100” vid köptillfället.

Relaterade artiklar

Back to top button