HTC 10 Lifestyle: svaga ledtrådar om en möjlig variant av toppen av HTC-serien

Note: We hope you enjoy reading this article: HTC 10 Lifestyle: svaga ledtrådar om en möjlig variant av toppen av HTC-serien

Inte ens dags att meddela det, även om det är väldigt nära nu, som vi redan pratar om möjligt varianter av HTC 10. I själva verket hade hypotesen om en möjlig version med Snapdragon 652 istället för 820 redan dykt upp, men nu, mer än på specifikationerna, har vi indikationer på namnet: HTC 10 Lifestyle.

En referens till denna (fortfarande svårfångade) HTC 10 Lifestyle hittades på Google+, i EXIF-data för ett foto, fångat av denna okända smartphone. Låt det vara tydligt att det som en ledtråd är mottagligt för mycket kritik, till att börja med att EXIF:erna är lätta att ändra, och för att inte tala om det faktum att vi varken har länken till inlägget eller fotot i fråga till kunna verifiera.

LÄS ÄVEN: Lanseringstrailern för HTC 10

Mycket mer pålitliga källor talade om endast två versioner av HTC 10: en för USA och en för vår marknad, och tills motsatsen bevisats är det de som kommer att presenteras i morgon.

För alla möjliga varianter kommer det fortfarande finnas tid, utan att beakta att det inte på något sätt är säkert att de kommer ut på vår marknad, där framtiden för HTC idag har mer osäkerhet än igår.

Relaterade artiklar

Back to top button