HTC 10 kommer att presenteras den 12 april, eftersom 10 är söndag

Note: We hope you enjoy reading this article: HTC 10 kommer att presenteras den 12 april, eftersom 10 är söndag

HTC har skickat inbjudningar till den officiella presentationen av sin nästa topp i sortimentet, som vi nu kommer att kalla HTC 10 och inte HTC One M10, även om namnet inte har bekräftats av företaget.

Lanseringen av HTC 10 kommer att äga rum tisdagen den 12 april (uppenbarligen hade HTC inte lust att presentera den på söndagen – red.anm.) kl 14.00, italiensk tid. Det kommer att finnas tre separata evenemang i lika många städer: New York, London och Taipei, men företaget bjuder också in dig att besöka htc.comdär en sida dedikerad till att vara värd för den nya toppen av sortimentet redan har skapats.

LÄS ÄVEN: Nya livebilder av HTC 10

Uppenbarligen finns det inget officiellt ännu, men baserat på vad som hittills har läckt bör HTC 10 ha en 5,2 tum QHD-skärm, Snapdragon 820, 4 GB RAM, 32/64 GB internminne och bakre kamera från 12 megapixel UltraPixel f / 1,8 med laser autofokus och OIS, plus ett (eventuellt) 3 000 mAh batteri. På pappret är allt bra, men uppenbarligen väntar vi på ett praktiskt prov innan vi uttalar oss; lyckligtvis saknas inte mycket nu.

Relaterade artiklar

Back to top button