HTC 10 kan ge optisk stabilisering på selfies (foton)

Note: We hope you enjoy reading this article: HTC 10 kan ge optisk stabilisering på selfies (foton)

HTC insisterade mycket på den fotografiska kvaliteten på HTC 10, och alla tänkte direkt på huvudkameran, men det taiwanesiska företaget verkar inte ha glömt den främre. Enligt vad som rapporterats på Twitter (inlägget är redan borttaget) från ett konto som är länkat till SmileBooth-webbplatsen (i princip en webbplats för fotografer som marknadsför bilden av människor eller varumärken), HTC 10 förväntas bli världens första smartphone med OIS för selfies.

Optisk stabilisering för Fram kamera det skulle faktiskt vara en trevlig bild, också för att selfies är precis den typen av foton som tas i farten, med handen kanske inte särskilt stabil eller i speciella poser, och att ha hjälp av en OIS för att göra bilderna mer stilla kan göra skillnad.

LÄS ÄVEN: De mest troliga funktionerna hos HTC 10

Uppenbarligen säger ingenting om att saker och ting verkligen är som rapporterats, men det finns heller inga särskilda skäl att tvivla på det, och om du skulle vilja se några av dessa förmodade stabiliserade skott kan du hitta dem i galleriet i slutet av artikeln.

Tänk bara på att kvalitet slutkameran till HTC 10, förutsatt att det är han, kan vara överlägsen och att du i alla fall också måste överväga komprimeringen som drivs av Twitter.

På tal om andra bekräftelser, ville Qualcomm också säga sitt och förklarade att det på HTC 10 kommer att finnas en Lejongapoch även om numret 820 inte nämns specifikt, är det helt klart att det syftar på honom.

Relaterade artiklar

Back to top button