HTC 10 i nya livebilder: bekräftelser med namn och egenskaper

Note: We hope you enjoy reading this article: HTC 10 i nya livebilder: bekräftelser med namn och egenskaper

Läckorna ökar för HTC 10namn mer och mer troligt än nästa toppen av HTC-sortimentetbekräftat i morse av @evleaks och nyligen även från @onleaks, två av de mest kända whistleblowers i branschen. Särskilt den sistnämnda har precis publicerat nya bilder på den påstådda HTC 10, även den kryddad med några teknisk specifikation.

HTC En M10 10 bör därför ha en skärm 5,15 tum QHD, CPU Snapdragon 820, 4 GB Bagge, backkamera 12 megapixel, Boomsound-ljud med Dolby Audio och port USB typ-Cvilket också bekräftas av bilderna nedan.

LÄS ÄVEN: Den mest troliga rekonstruktionen av HTC 10

Tänk på att vi pratar om de tekniska egenskaperna hos en prototypDärför, även om man litar på källan, kan saker och ting förändras innan den officiella lanseringen. Vad som är säkert är att frontdesignen fortfarande inte är helt övertygande, särskilt inte för det stora utrymmet under displayen, accentuerat av det faktum att fingeravtrycksläsaren är riktad längst ner och inte i mitten, och de mjuka knapparna verkar särskilt små.

Återigen: det är en prototyp, så vi skjuter upp recensionerna tills vi har mer definitiva bilder.

Uppdatering: inte ens tid att publicera artikeln, det @evleaks har släppt en ny rendering, ed @OnLeaks svarade med en AntuTu benchmark av HTC 10, där den fick runt 110 000 poäng. Det är ett “krig mellan läckare“, vars frukter kan hittas i följande galleri.

Relaterade artiklar

Back to top button