HTC 10 Evo, internationell version av Bolt, kommer att presenteras den 22 november (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: HTC 10 Evo, internationell version av Bolt, kommer att presenteras den 22 november (foto)

Nya HTC 10 Evo har inga fler hemligheter, eftersom det kommer att bli en internationell version av de redan presenterade HTC Bolt – exklusivt för den amerikanska marknaden – som vi helt känner till de tekniska egenskaperna.

Det som saknades hittills var datumet för presentationmen äntligen idag har vi också kunnat känna till denna information: det kommer att vara 22 november dagen för det officiella evenemanget för det taiwanesiska företaget, som kommer att (åter) tillkännage för världen den reviderade versionen av årets toppserie, den utmärkta HTC 10.

Precis som sin tvilling Bolt kommer den nya smarttelefonen att ha en 5,5-tums skärmkropp in metall med en design som är väldigt lik resten av HTC-familjen, och det kommer den att bli resistent mot vatten och damm. Mjukvaruversionen, som blir den nya, är mycket uppdaterad HCT Sense 8 baserad på Android 7.0 Nougat.

Det finns inga nyheter relaterade till pris, men som det taiwanesiska samhället har vant oss kan vi knappast hoppas på en låg kostnad. Hittills har det talats om en figur runt omkring 500 €men vi kommer att kunna ge dig mer information först efter den officiella lanseringen.

Relaterade artiklar

Back to top button