HTC 10 anländer till Italien i förbeställning på ePRICE (uppdaterad med rabatt och leveransdatum)

Note: We hope you enjoy reading this article: HTC 10 anländer till Italien i förbeställning på ePRICE (uppdaterad med rabatt och leveransdatum)

HTC 10 han tar det ganska lätt att ta sig till Italien, så mycket att vi “tvingas” att rapportera förbeställningen av ePRICE eftersom det praktiskt taget är den enda som finns tillgänglig, även om priset är till och med högre än det officiella: 788 € istället för 749, i de tre färgerna topasguld, kolgrå och glaciärsilver.

På den officiella HTC-butiken, å andra sidan, är smarttelefonen indikerad som “i lager” och det verkar därför som att det var möjligt att ha den inom kort, men efter att ha kontaktat assistansen fick vi veta att leveranser kommer faktiskt att börja om ungefär en månad.

LÄS ÄVEN: DxOMark kröner HTC 10

Kort sagt, den italienska marknadsföringen av HTC 10 verkar gå väldigt långsamt, så mycket att han vid det här laget är den enda toppen av sortimentet som verkligen saknas, bland de som presenterades under denna första del av året; och vi har inte ens för mycket förtroende för att se det spridas inom kort i stora återförsäljare, och på samma sätt tvivlar vi på ett plötsligt prisfall. Uppenbarligen glad över att bli bevisad felaktig av framtida fakta.

Uppdatering: priset är nu i linje med de officiella 749 € i Italien, faktiskt 748,99 € för att vara exakt, men smartphonen är i Europa-garantiockså för att vi fortfarande tvivlar på att det för närvarande finns en verklig fördelning i vårt land.

Uppdatering 04/05: ePRICE har uppdaterat sin prislista, rabatt på HTC 10 till 683 € (endast i grå färg) och anger datum för leverans från 17 maj.

[eprice url=”http://www.eprice.it/smartphone-HTC/d-8734786″]

Relaterade artiklar

Back to top button