HP debuterar Elite x2 1012 G2 2 i 1 Enterprise-maskin, …

Eftersom Microsoft inte har Surface Pro 5 klar ännu, kan vi lika gärna njuta av alternativen. HP debuterade precis Elite x2 1012 G2, den senaste 2 i 1-företagsmaskinen och en bestämd tittare, att döma av bilderna nedan.

Intressant nog håller HP sig borta från den nuvarande galen för nya och förbättrade spel-datorer, med Lenovo som lanserar Legion-modeller och Acer nya Predators. HP har huvudet i spelet och det gör en solid konvertibel surfplatta med en icke-fläktlös design. Det ska vara ett samarbetsobjekt, med Skype Business i mixen, så den framåtvända 5 MP-kameran är berättigad.

Den sjunde generationens Kaby Lake-processor är inuti, en U-serie Intel-processor, vanligtvis på högre ultrabooks. Alternativen sträcker sig från Core i3 till Core i7 och vi får också ett 47 Wh batteri. Klädd i aluminium är nykomlingen ännu tunnare än Surface Pro 4, med 0,36 tum i midjan. Skärmen är en 12,3-tums beröringsenhet med en upplösning som matchar Surface Pro 4: 2736 x 1824 pixlar.

Naturligtvis är Windows 10 det operativsystem du väljer och vi får också Intel HD Graphics 620, upp till 16 GB RAM och upp till 1 TB SSD-lagring. 10 timmars funktionstid lovas på papper och 30 minuters laddningsjuice upp till 50%. Anslutning handlar om USB-C 3.1 Thunderbolt, men det finns också en USB 3.0 i full storlek, en SIM-kortplats och microSD.

För att runda upp det har vi en 8 MP-kamera med LED-blixt, framåtvända stereohögtalare, en fingeravtrycksscanner och IR-kamera för autentisering. Hela kontrakten ger dig tillbaka $ 1099 och tillgängligheten är planerad till juli.

via mashable

Relaterade artiklar

Back to top button